Heftruck certificaat halen

De heftruckopleiding in Arnhem heeft drie verschillende vormen. U kunt kiezen voor een heftruckbasisopleiding, een cursus voor gevorderden of een herhalingscursus voor experts. De opleidingen verschillen in prijs en tijd.

Alle heftruckopleidingen in Arnhem worden afgesloten met een examen. Wanneer u het examen met een voldoende afrondt kunt u uw heftruckcertificaat halen in Arnhem of wij sturen het heftruckcertificaat naar u toe. Het BLOM-heftruckcertificaat heeft een geldigheid van 5 jaar en is Europees erkent.

Snel een heftruck certificaat halen

Een reachtruck is wel een soort van heftruck, je zou dus kunnen denken dat een heftruckcertificaat halen dan voldoende is. Er gelden inderdaad wel dezelfde wettelijke regels voor een reachtruck en de chauffeur, maar er zijn verschillen in de werking van de trucks.

Indien jij in het bezit bent van een heftruckcertificaat, dan is het mogelijk om met een extra aanvullende cursus – over het gebruik van een reachtruck – een aantekening op je heftruck certificaat te krijgen. Omdat er duidelijke verschillen tussen beide machine bestaan is het volgen van deze extra instructie zeker niet overbodig te noemen.

https://www.blomopleidingen.nl/heftruckcertificaat/